LANNA - ULEFOSS - BUD INNKOMMET - Frittliggende enebolig med utsikt ut over Telemarkskanalen - Kjøkken (2013) - Bad (2014)

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Oddenåsen rett etter Lanna i Ulefoss. Godt skjermet fra andre eiendommer (kun en nabo i nærheten) og med flott utsikt ut over Telemarkskanalen. Det er godt plass rundt eiendommen og man har skogen som nærmeste nabo.

Adkomst

Fra Ulefoss kjører du Jernværksvegen mot Lunde. Denne går over i Lannavegen etter at du har passert Ulefoss Jernværk. Følg Lannavegen i ca 3 km. Ta Oddenåsen opp til venstre og kjør opp bakken og helt til enden. Boligen er merket med TIL SALGS fra BEST eiendomsmegler.

Tomt

Eiet tomt ca 2500 m²
Eiet tomt som ikke er oppmålt. I henhold til skyldelingsforretning tinglyst 20.11.1946 er tomten på ca 2578 kvm. To av eiendommens grensebolter kan påvises (merket i kart). Nome kommune opplyser at tomten er ca 2.500 kvm. I Karverket sine register (seeiendom.no) er det oppgitt 2.648 kvm. Nye eiere oppfordres til å få tomten oppmålt. Selger har fått opplyst at tomtegrensen går inn mot terrassen og helt ned til vannet og at garasjen ikke står på denne eiendommen. Det gjøres således spesielt oppmerksom på at eiendomsgrensene kan avvike fra det som er vist i de offentlige registre.

Tomten er svakt skrånende i retning Telemarkskanalen. Ellers pent opparbeidet med blomsterbedd, plen og hekk. Når en kommer inn på tomten møtes man av et stor tuja tre hvor det har blitt steinsatt rundt roten. Dette gir et ryddig og pent førsteinntrykk.

Innhold

1. etasjen inneholder: gang, bad, stue og spisestue
2. etasjen inneholder: gang, kontor/soverom, 2 soverom, bad og boder.
Kjeller inneholder en vaskekjeller og diverse boder.

Ellers på eiendommen er det et uthus med flere rom. I det ene er de sofa/bord men det er et røft preg, de andre rommene er verksted/hobbyrom, bod og utedo.

Det står en enkel garasje på tomten men denne egner seg kun til bod.

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Byggeår

1947

Arealer (Bruksareal/Primærrom)

Bruttoareal (BTA) : 191 m²
Bruksareal (BRA) :178 m²
Bruksareal pr. etasje : BRA 1 etasje er 68 m², BRA i 2. etasje er 55 m² og BRA i kjeller er 55 m²,
Primærrom (P-ROM) : 118 m²
P-rom fordeling : P-rom i 1. etg er 68 kvm og inneholder Stue, kjøkken, hall, bad og trapperom.
P-rom i 2. etg er 50 kvm og inneholder gang, kontor/soverom, 2 soverom og bad.

Det er i tillegg et uthus på BRA 37 m².

Arealbeskrivelsene er ihht. NS 3940 og er hentet fra vedlagte boligsalgsrapport/våtromsrapport fra takstmann.

Antall soverom

3
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Det har vært en betydelig oppussing av boligen siden nåværende eier overtok i 2011. Selger opplyser om at følgende arbeid er utført:
Badet i 1. etasjen er tatt i 2014.
Kjøkken fra 2013.
Vinduer og ytterdør er byttet i perioden 2013 - 2016 (3 gamle vinduer gjenstår).
Tak med betongstein skiftet i 2010 (forrige eier)
VVS all hovedsak i plast skiftet i 2013/14.
El-anlegg med automatsikringer (2009) og oppgraderte kurser (2013).
Bygget ut stue i 2012-13.

Boligen fremstår som lys og trivelig. Når en kommer inn i stuen fra gangen åpner boligen seg og man ser ut vinduene og ned mot Telemarkskanalen. Kjøkken/stue og spisestuen er i en åpen løsning. Hele 1. etasjen er mer pusset opp. I 2. etasjen gjenstår noe. Flere av rommene har fått en oppgradering. Bad (hvis man trenger et sekundærbad i tillegg til det nye i 1. etg) må oppgraderes. Alternativt bygges om til annet rom. Det ene soverommet i 2 etasjen trenger også en oppgradering.

Overflater

Gulv: Malte tregulv, laminat. Fliser på bad
Vegger: Panel og mdf
Himling: Mdf, panel og takessplater.

TV/Internett

Tv signaler er levert via Riksnett og internett via NextGenTel.

Kjøkken

Kjøkkenet er oppgradert i 2013. Hvit profilert innredning fra IKEA. Innebygde hvitevarer medfølger (oppvaskmaskin, platetopp, stekeovn, micro og kjøleskuffer. Godt med benkeplass og skapplass. Det er laget en bar-løsning mot stuen hvor man plass til 4 stoler.

Hvitevarer

Innebygde hvitevarer på kjøkken medfølger. Oppvaskmaskin, stekeovn, platetopp, micro og kjøleskuffer.

Bad/Vaskerom/WC

Bad i 1 etasje er fra 2014. Meget romslig og delikat bad med god gulvplass. Badet inneholder dusjhjørne, badekar med bobler, wc og servant med møbel.

Bad i 2. etasje må oppgraderes dersom det skal brukes som bad. Kan også fungere godt som walk-in-closet eller et 4. soverom (er vindu der).

Vaskemaskinen er plassert i vaskekjelleren.

Tilbehør

Ved som står ved uthuset medfølger. Boblebadet som står på terrassen medfølger. Lamper og lampetter medfølger ikke. Skap på barnerom (farget IKEA skap medfølger ikke.)

Byggemåte

Fundamentert på fjell med kjellervegger av betong med sparestein. Drenering fra byggeår (nyere grunnmursplast). Oppført i reisverk over grunnmur.
Utvendig har bygningen stående malt tømmermannskledning med innslag av vestlandskledning i 2. etasje.

Oppvarming

Varmepumpe og vedovn i stue. Vedovn i kjeller. Varmekabler på bad.

Garasje/Parkering

Det står en enkel garasje ved eiendommen. Denne er kun brukt som bod og egner seg kun til det. Det er godt med parkeringsplass i egen gårdsplass og rom for å sette opp en garasje,

Diverse

Boblekaret som står på terrassen medfølger. Veden som er stablet inntil garasjen følger med.

Energimerke

Energimerke karakter : Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G
Den komplette energiattest fås ved henvendelse megler.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema, vedlagt salgsoppgaven, før kjøpetilbud avgis.

Boligsalgsrapport/Takst

Utført av : Are Bjørkheim - Takstforum Telemark As
Takstdato : 07.06.2017

Omkostninger

1