KLOSTERHAGEN - SKIEN - 3-roms brl leilighet - heis og parkering i garasje - overbygget balkong

Andel fellesgjeld

Kr 1 450 000,-

Beliggenhet

Leiligheten ligger i det nye prosjektet Klosterhagen på Herkules i Skien. I byggetrinn 3 med terrasse mot nord/vest. Leiligheten ligger i en høy 1. etasje (dvs at det ikke er tilgang til leiligheten fra annet enn via trappe/heishuset) og har balkong. Leiligheten har noe utsikt mot vannet fra terrassen men god utsikt fra soverom.

Rett utenfor døren ligger Telemarks største kjøpesenter med over 110 butikker. Her finner du legesenter, apotek, bank, dagligvare, serveringssteder, frisør, klesforretninger mm. Det er bygget bro over til Klosterøya slik at man har gangvei helt inn til Skien sentrum. Fortsetter man videre på denne gangstien kan man gå rundt hele Hjellevannet via Elstrømbroen tilbake.

Området mot Hjellevannet er nå gjort om til et beplantet parkanlegg med gangveier til felles glede og nytte. Det er etablert bryggeanlegg og felles lekeplasser i nærheten.

Adkomst

Fra Skien kjører man mot Herkules Storsenter. Ta til høyre inn til senteret og første høyre og du vil se leilighetene ligge ned mot vannet. Parkering på gjesteparkering eller i umiddelbar nærhet. Med leiligheten følger en parkeringsplass i kjeller.

Tomt

Eiet tomt 2926 m²
Pent opparbeidet rundt leilighetsbyggene med gangstier, natursteinsmurer, plener og lekeplass.

Innhold

Leiligheten inneholder gang/entré, soverom 1, soverom 2, bad, bod, kjøkken, stue og spisestue.

I tillegg medfølger en sportsbod i kjelleranlegget.

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2014

Arealer (Bruksareal/Primærrom)

Bruksareal (BRA) :76 m²
Primærrom (P-ROM) : 73 m²
P-rom fordeling : P-rom inneholder gang/entre, 2 soverom, bad, kjøkken og stue.

Arealbeskrivelsene er hentet fra utbygger sitt prospekt.

Antall soverom

2
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Leilighet med gjennomgående god standard. Moderne løsninger og overflater. Når man kommer inn i leiligheten er det en god gang hvor man har mulighet til å henge av seg yttertøy og sette fra seg sko. Fra gangen ser man videre inn over i leiligheten og ut vinduet i andre enden.

Det er lagt vekt på effektive løsninger når arkitektkontoret Børve og Borchsenius as har tegnet leilighetene i prosjektet hvor vektlegging av størst mulig oppholdsareal har vært viktig.

Overflater

Gulv: Parkett i alle rom med unntak av bad hvor det er flis.
Vegger: Sparklet og malte glatte vegger i alle rom med unntak av bad hvor det er fliser.
Himling: Sparklet og malte himlinger.

TV/Internett

Tilknyttet fiber på tv/internett/telefon.

Kjøkken

Kjøkken med hvit glatt innredning som går til tak. Kraftige håndtak i børstet stål. Flis mellom benkeplate og overskapene. Åpen løsning i forhold til stue/spisestuen.

Hvitevarer

Frittstående hvitevarer som komfyr, kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin og ventilator medfølger

Bad/Vaskerom/WC

Romslig bad med flis og varmekabler på gulv og flis på vegg. Praktiske detaljer som helstøpt vask hvilket gjør renhold lettere. Dusjhjørne med innfellbare dører gir fleksibel plass på badet. Baderomsmøbel med over- og underskap. På badet er det opplegg til vaskemaskin og tørketrommel (kondenstrommel).

Tilbehør

Det medfølger 2 garderobeskap på hovedsoverommet og 1 på soverom nr 2.

Byggemåte

Boligblokk med fasade i tegl, tre og beslag. Bygget er fundamentert på peler til fjell med vegger i underetasjen av plasstøpt betong.

Arbeidene er utført av:
Rørleggerarbeid: Helgesen Rør AS
Ventilasjon: Blikkenslager Lauritzen AS / Flexit
Elektriker: Elektro 4
Snekkerarbeider: Telemark Vestfold entreprenør AS
Maling: Engvold Og sønn AS
Grunnarbeider: Sørensen Maskin AS
Betong: Telemark Vestfold entreprenør AS

Oppvarming

Klosterhagen II Borettslag er tilknyttet fjernvarmeanlegg hvor det i leiligheten er vannbåren gulvvarme i stue/kjøkken og soverom. Bad har varmekabler. Det er installert et balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning hvor temperert og filtrert friskluft tilføres oppholdsrommene samtidig som brukt luft trekkes ut fra kjøkken og våtrom.

Garasje/Parkering

Med leiligheten følger en parkeringsplass i garasjekjeller. Godt med gjesteparkering på området.

Diverse

Det er å anta at lik Klosterhagen I Borettslag så kommer også Klosterhagen II Borettslag til å legge inn à-kto fjernvarme som et tillegg på de månedlige felleskostnadene.

Energimerke

Energimerke karakter : Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B

Den komplette energiattest fås ved henvendelse megler.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring.

Omkostninger

1