SKOGPLASSENE - SKIEN Nyoppusset enebolig på stor tomt (1345 kvm) - innvendig oppusset i 2014-2016 - alt på en flate - 3 soverom

Beliggenhet

Boligen ligger attraktiv og barnevennlig til nest innerst i en blindveg på Kjørbekk. Romslig tomt hvor det er godt med plass rundt boligen. Primært eldre bebyggelse i området med unntak av leilighetene på Larønningen. Fra boligen er det bomfri adkomst til handleområdene på Kjørbekk og Herkules, samt Rødmyr, sykehuset Telemark. Kjørbekkhøgda skole, Gimsøy ungdomsskole, Hjalmar Johansen videregående skole samt barnehager er også innenfor bomfri adkomst.

Fra boligen er det kort veg bort til Skien Fritidspark og idrettsanlegget på Herkules hvor man har en veldrevet klubb med avdelinger for bla fotball, håndball, friidrett, ski mm. I Skien Fritidspark er det et utvalg av innendørs så vel som utendørs aktiviteter for både sommer og vinter.

Adkomst

Fra Skien kjører du sydover på Bjørntvedtvegen til du passerer oppkjøringen til Rødmyr. Ta av inn blindvegen etter et par hundre meter (står nummerskilt ved hovedvegen). Etter 100 meter vil du se boligen rett frem merket med TIL SALGS plakat fra BEST eiendomsmegler.

Tomt

Eiet tomt 1345 m²
Romslig og flat tomt. Opparbeidet med grus i innkjørsel. Ellers beplantet med gressplener og frukt trær.

Innhold

Boligen inneholder i 1. etasjen gang, bad, 3 soverom, kjøkken og stue.
Kjeller med utvendig nedgang inneholder diverse kjellerrom.

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Byggeår

1958(modernisert 2014).

Arealer (Bruksareal/Primærrom)

Bruttoareal (BTA) : 176 m²
Bruksareal (BRA) :162 m²
Bruksareal pr. etasje : 1 etg. BRA på 85 m² og kjeller på 77 m²
Primærrom (P-ROM) : 85 m²
P-rom fordeling : Vindfang, gang, bad/vaskerom, kjøkken, stue, 3 soverom

Arealbeskrivelsene er ihht. NS 3940 og er hentet fra vedlagte boligsalgsrapport/våtromsrapport fra takstmann.

Antall soverom

3
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Lys, trivelig og moderne enebolig hvor alt innvendig er pusset opp. Når du kommer inn i boligen blir du møtt av en gang og innergang med flotte sorte fliser. Her er det varmekabler så det er behagelig å gå på så vel praktisk for å tørke sko. Videre inn er det 3 gode soverom og et nyoppusset bad (2015) . Stue og kjøkkenløsning i enden av boligen hvor det er lys inn fra 3 sider. Det er en åpen stue og kjøkkenløsning men det føles allikevel litt adskilt da man har den dekorative teglsteins pipen mellom. Det er god plass til både spisebord og salong. Fra stuen er det dør ut til terrassen med utsikt over den åpne og romslige plenen. I tilstandsrapporten fra takstmannen er følgende listet opp og modernisert de siste årene:

Vinduer og dører i all hovedsak skiftet i 2014. Tre-vinduer med 2-lags isolerglass fra 2014. Kjellervindu fra 2014 og 1987. Ytterdører i malt utførelse med glassfelt fra 2016. Verandadør i malt utførelse med glass fra 2014. Nye profilerte innerdører. Saltakkonstruksjon tekket med betongstein. Oppusset bad med flis på gulv og varmekabel fra 2015. HTH kjøkkeninnredning fra 2014 med slette fronter og laminert benkeplate. Utvendig er kledning nymalt. Veranda oppført i 2017. Varmtvannsbereder fra 2015. Sikringsskap med automatisikringer fra 2014.

Overflater

Gulv: Flis og laminat
Vegger: Flis og mdf
Himling: Sparklet og malt gips, mdf

TV/Internett

Fiber ligger ved nabotomten Larønningen. Nåværende eier har ikke hatt tv, men forrige eier fikk levert tv-signaler via parabol.

Kjøkken

HTH kjøkkeninnredning fra 2014 med slette moderne fronter og laminert benkeplate. Flis på vegg under overskap. Stålkum med ett grep blandebatteri. Opplegg og plass til oppvaskmaskin, komfyr og kjøleskap. Fra kjøkkenet kan du se både hagen og gårdsplassen. God nærhet og åpent mot spisestue.

Hvitevarer

Oppvaskmaskin og ventilator medfølger. Kjøl/frys og komfyr som vises i prospekt kan følge med mot spesiell avtale.

Bad/Vaskerom/WC

Delikat og moderne bad som er oppusset i 2014. Badet har flis med varmekabler på gulv og vegg, og malte plater i himling. Rommet er innredet med servantskap med speil/lys, vegghengt toalett og dusjnisje med glassvegg. Det er opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.

Tilbehør

Dersom kjøper ønsker innbo er det mulig å overta det meste av dette. Gjøres etter spesiell avtale med selger.

Byggemåte

Byggemåte og tilstand på denne er gjengitt i Tilstandsrapport fra takstmannen. Utdrag fra denne viser følgende: Ut i fra tomtens beskaffenhet og opprinnelig byggeår antas boligen å være direkte fundamentert på sandholdige masser. Grunnmur av betong med sparestein. Utvendig pusset og malt. Boligens veggkonstruksjoner består av bindingsverk med forhudningspapp, påmontert liggende kledning. Innvendig flater
med panel/plater. Trekonstruksjon med form av saltak. Konstruksjon av takstoler med bæring på yttervegg. Konstruksjon uten ventilasjon av
kaldtloft. Etterisolert mot underliggende rom og dels ny dampsperre. Bordtak tekket med papp, sløyfer og lekter, tekket med betongstein.

Oppvarming

Varmekabler i vindfang og bad. Varmepumpe og moderne vedovn i stue.

Garasje/Parkering

Frittstående enkel garasje på eiendommen. Denne egner seg best til bod. Gode muligheter til å føre opp garasje ellers på tomten.

Energimerke

Energimerke karakter : Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E
Den komplette energiattest fås ved henvendelse megler.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema, vedlagt salgsoppgaven, før kjøpetilbud avgis.

Boligsalgsrapport/Takst

Utført av : Are Bjørkheim - Takstforum Telemark As
Takstdato : 05.09.2017

Omkostninger

2 290 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
57 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 290 000,-))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
9 200,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))

67 672,- (Omkostninger totalt)

2 357 672,- (Totalpris inkl. omkostninger)