SKIEN - VENSTØP Velholdt og stor enebolig - Fantastisk utsikt og svært solrikt - 6 soverom - 2 bad - flotte uteplasser - sjarmerende usjenert hage

Beliggenhet

Sjelden mulighet til å få seg en fantastisk familiebolig på beste Venstøp!

Eiendommen ligger høyt og meget solrikt til i terrenget - i svært attraktivt og barnevennlig villastrøk uten gjennomgangstrafikk. Fra eiendommen er det flott utsyn utover kulturlandskapet mot vest - og nordover mot det populære tur- og rekreasjonsområdet ved Ulvskollen. Det er meget kort gangveg til Venstøp barnehage samt Venstøp Barneskole som for få år tilbake ble betydelig ombygget og oppgradert. Flotte turområder i umiddelbar nærhet på Venstøphøgda. Lekeplass rett ovenfor boligen i vest, samt ball-løkke og 2 andre lekeplasser i hver ende av veien.
Fra eiendommen er det ca. 3 km til dagligvareforretning Meny på Rising og ca. 5 km til byens sentrumsgater med alle
byens fasiliteter. Boligfeltet består av eneboliger og her er blanding av både funkisboliger samt klassiske boliger.

Både skolen og barnehagen har et veldig godt rykte, dette sammen med beliggenheten i en stille gate med et yrende liv av barn i alle aldre, godt med lekeplasser og ikke minst hyggelige naboer bør gi grunnlag for flotte oppvekstvilkår for barna.

Adkomst

Fra Skien: Følg skilting mot Valebø, mælagata over i Hoppestadvegen, ta til høyre inn ved skilt Venstøp Skole, følg til høyre "rundt skolen", deretter forbi Venstøp barnehage på høyre hånd, ta til venstre opp Svensjordet, eiendommen ligger som tredje bolig på venstre hånd opp i gata, merket med Bestmegler logo.

Tomt

Eiet tomt 1099 m²
Vestvendt tomt med flotte utearealer. Asfaltert adkomst og parkering, stort tun med belegningsstein mellom bolig og uthus samt usjenert plass for utendørs massasjekar, plen innrammet med hekk mot vest, frukttrær, ekstra parkering i sydvestre hjørne, flotte steinsatt skråning med busker og bed. Veksthus står med halvparten over på nabogrense, dette er godkjent av hyggelig nabo.

Svært solrikt og usjenert tomt med fantastiske uteplasser både på bakkeplan og terrasser.

Innhold

Flott enebolig opprinnelig oppført ca 1911, påbygget i 1995 og vesentlig oppgradert siste 10 årene med fine detaljer både inn- og utvendig.

1. etasje: Inngang via sjarmerende overbygget veranda til stor flislagt hall med varmekabler i gulv, mellomgang til åpen syd og vestvendt stue med peisovn og utgang vestvendt veranda, kjøkken med spiseplass og utgang stor vestvendt veranda, romslig vaskerom med utgang bakhage, 3 gode soverom, flislagt bad, og romslig vaskerom med god benkplass/lagring og utgang bakhage.

2. etasje: Adkomst via malt tretrapp til sjarmerende loftstue med skråtak og detaljer, 3 soverom, herunder ett med utgang vestvendt veranda, klesbod og romslig bad med fantastisk utsikt nordover mot Luksefjella.

Det er krypkjeller under deler av boligen. Inspeksjonsmulighet via luke i gulv på hovedsoverom.

Uthus: Sjarmerende eldre uthus med musetett bod, bod og snekkerbu/bod samt en mindre garasjeplass.

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Byggeår

1911

Arealer (Bruksareal/Primærrom)

Bruttoareal (BTA) : 227 m²
Bruksareal (BRA) :211 m²
Bruksareal pr. etasje : 211 m²
Primærrom (P-ROM) : 203 m²
P-rom fordeling : 1. etg., 145 m², Stue, 3 soverom, bad, gang, hall, vaskerom, kjøkken. 2. etg., 58 m², 3 soverom, trapperom/loftstue, kontor/gang, bad.
Arealbeskrivelsene er ihht. NS 3940 og er hentet fra vedlagte boligsalgsrapport/våtromsrapport fra takstmann.

Antall soverom

6
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Flott enebolig med villapreg påbygget og oppgradert opp gjennom årene og senest fra senest på 90- tallet og frem til idag. Kjøkken og begge bad virker å være i god stand, sikringsskap med automatsikringer, sentralstøvsuger, 2 stk varmepumper, 300 liter varmtvannstank, takstein fra 1995, kledning er malt for 2 år siden, grunnmur drenert ca 2001, avfukter innstallert i krypkjeller for å sikre godt klima. Det er også montert forskriftsmessig utendørs gassbeholder-rom, for gass til blussene på kjøkken.

Overflater

Gulv: Flis, parkett, malt tregulv, belegg
Vegger: Flis, malte panelplater, tapet, malt tekstiltapet, malte plater.
Himling: Malt panel, malte plater.

TV/Internett

TV og internett leveres av Canal digital. Tuner medfølger.

Kjøkken

Hvit profilert innredning fra Systemkjøkken med benkplate i tre og stein, keramisk topp samt 2 gassbluss, avtrekkshette i stål, kum i hjørne med avfallskvern, integrert oppvaskmaskin, komfyr, micro og kjølehjørne.

Hvitevarer

Kjølehjørne, oppvaskmaskin, microovn, komfyr, platetopp og 2 gassbluss.

Bad/Vaskerom/WC

1 etasje: Bad fra 2005 med flis på gulv og vegg, panel i himling. Rommet er innredet med heldekkende servant med underskap, speil/lys, avtrekksvifte, wc og dusjkabinett.
Vaskerom med kum, opplegg vaskemaskin, benkplate med underskap,skap og utgang hage.

2 etasje: Bad fra 2000-tallet med flis på gulv og vegg, varmekabler i gulv, panel med downlights i himling. Rommet er innredet med heldekkende servant med underskap, speil/lys, vegghengt wc, avtrekksvifte, dusjkabinett og hjørneboblekar.

Tilbehør

Utendørs massasjekar medfølger. (Fungerer fint ifølge eier, men er fra tidlig 2000 tall, slik at det følger med uten garanti).

Byggemåte

Enebolig over 1 1/2 etasje oppført i trekonstruksjon over ringmur av stablestein, samt eldre støpt dekke og støpt betongplate på mark.

Oppvarming

Vedfyring med peisovn, elektrisk med varmepumpe i stue og hall, varmekabler i hall og på begge bad, samt panelovner/løse ovner i enkelte rom.

Garasje/Parkering

Garasjeplass (liten) i uthus, forøvrig parkering på egen asfaltert tomt.

Energimerke

Energimerke datert : 28.08.2017
Energimerke karakter : Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F
Den komplette energiattest fåes ved henvendelse megler.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring.
Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema, vedlagt salgsoppgaven, før kjøpetilbud avgis.

Boligsalgsrapport/Takst

Tilstandsrapport utført av : Are Bjørkheim
Takstdato : 25.08.2017

Omkostninger

4 600 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
115 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 600 000,-))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
9 200,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))

125 422,- (Omkostninger totalt)

4 725 422,- (Totalpris inkl. omkostninger)